Project Description

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък
Закуска Закуска Закуска Закуска Закуска
ДРЕБНИ МАКАРОНЕНИ ФИГУРИ С ПРЯСНО МЛЯКО

ПЛОД

ПЕЧЕН САНДВИЧ С КАШКАВАЛ

ЧАЙ С ЛИМОН,ПЛОД

САНДВИЧ С МАСЛО ,МАСЛИНИ

ЧАЙ С ЛИМОН,ПЛОД

САНДВИЧ С МАСЛО И ШУНКА/сирене-Я/

ЧАЙ С ЛИМОН,ПЛОД

САНДВИЧ С ДЕТСКИ ПАСТЕТ

ЧАЙ С ЛИМОН,ПЛОД

Обяд Обяд Обяд Обяд Обяд
СУПА С ПИЛЕШКО МЕСО

ЯХНИЯ ОТ ЗЕЛЕН ФАСУЛ/КИСЕЛО МЛЯКО

КОМПОТ ОТ ПРАСКОВИ

СУПА ОТ КОПРИВА СЪС ЗАСТРОЙКА

ПИЛЕШКО МЕСО С  КАРТОФИ,САЛАТА

ПЛОД

ФРЕНСКА ЛУЧЕНА СУПА

ЗЕЛЕВИ САРМИ С МЕСО

ПЛОД

СУПА ОТ ЛЕЩА

ЗАДУШЕНА РИБА С ЗЕЛЕНЧУЦИ

ПЛОД

КРЕМ СУПА ОТ МОРКОВИ И КАРТОФИ

КЮФТЕТА С БЯЛ СОС

ПЛОД

Следобедна закуска Следобедна закуска Следобедна закуска Следобедна закуска Следобедна закуска
САНДВИЧ С МЛЕЧНИ ПРОД. И ЗЕЛЕНЧУЦИ

ПЛОДОВ ЧАЙ

КИСЕЛО МЛЯКО С НАТУРАЛЕН КОРНФЛЕЙКС ДОМАШНА БАНИЦА С ЯЙЦА И СИРЕНЕ

АЙРЯН

КРЕМ МАЛЕБИ МЛЕЧНА БАНИЦА

АЙРЯН

Важна информация

Менюто съдържа: зърнени храни с глутен, яйца, риба, мляко, целина и техни производни продукти.

Всеки ден на обяд на децата се дава пълнозърнест хляб.

Списък на съставките на храни, които могат да предизвикат неблагоприятни реакции при податливи индивиди:

  • Зърнени храни, съдържащи глутен и продукти от тях;
  • Ракообразни и продукти от тях;
  • Яйца и яйчни продукти;
  • Риба и рибни продукти;
  • Фъстъци и фъстъчени продукти;
  • Соя и соеви продукти;
  • Мляко и млечни продукти;
  • Ядки, напр. бадеми, лешници, орехи, кашу;
  • Целина и продукти от нея;
  • Синап и продукти от него;
  • Сусамово семе и продукти от него;
  • Мекотели и продукти от мекотели;